Clienttevredenheidsonderzoek

Een 8,5 voor onze begeleiding

Bij IBASS doen we onze uiterste best om de cliënt goed te helpen. Daarbij leren we graag bij. We waarderen alle feedback enorm en nemen die zeer serieus.
In het laatste trimester van 2020 hebben we wederom een breed opgezet cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De resultaten daarvan worden verwerkt in een rapport (klik hier voor een samenvatting). Hierin kun je lezen dat onze cliënten IBASS en onze begeleiding bijzonder goed waarderen. Zo gaven onze cliënten gemiddeld een 8,5 voor de begeleiding die ze van onze coaches ontvingen! Cliënten waarderen de kennis en ervaring van de coach (8,6), diens houding (8,4), bereikbaarheid en nakomen afspraken (8,5), de begeleiding (8,4) en de klik met de coach (8,6). Dit maakt ons trots!

In 2019 was het vorige cliënttevredenheidsonderzoek. De resultaten daarvan zijn verwerkt in een rapport getiteld Clienttevredenheidsonderzoek 2019.  Cliënten gaven gemiddeld een 8,5 voor de begeleiding die ze van onze coaches ontvingen!

In 2016 is ook een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De uitkomsten van dit onderzoek kunt u hier lezen.

Er is een vergelijking gemaakt met de uitkomsten van het onderzoek in 2014, wat door vier studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen is uitgevoerd en waar destijds een folder van is gemaakt.