Auti-café Wageningen

ALGEMENE INFORMATIE

Stichting IBASS organiseert sinds 2018 het auti-café voor (jong)volwassenen met een vorm van autisme. Alle normaal- en hoogbegaafde mensen vanaf 18 jaar met een diagnose ASS uit Wageningen en omgeving zijn van harte welkom.

Het auti-café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats. Naast het spellen spelen en even aankomen om een kop koffie of thee te drinken, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een gesprek, gerelateerd aan autisme, met een van te voren bekend onderwerp.

Auti-café Wageningen wordt georganiseerd door Stichting IBASS en gecoördineerd door Denise van Wassenberg, Bregje Nonhebel en Erin Kapaan.

Wil je meer informatie of een komen voor een kennismaking? Stuur dat een email naar denise.vanwassenberg@ibass.nl

Of lees een interview met oud-coördinator Karlijn over auti-café Wageningen.

LAATSTE NIEUWS

Dinsdag 13 december is het volgende auti-café in Stadsatelier Ons Huis in Wageningen van 19.45 – 22.00 uur. Karlijn Hermsen (oud-coördinator) zal deze avond afscheid nemen. De avond wordt gecoördineerd door Denise en het zal een spelletjesavond zijn.

GEPLANDE DATA

(Bijna) elke tweede dinsdag van de maand van 19.45 – 22.00 uur.

Onderstaande data staan gereserveerd, noteer ze in je agenda!

2022: 13 december

2023: 10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei, 13 juni

LOCATIE

Stadsatelier Ons Huis, Harnsjesweg 84 in Wageningen.

EVEN VOORSTELLEN

Hallo allemaal,

Ik ben Bregje Nonhebel en ik ben op 8 november voor het eerst aanwezig geweest bij het autismecafé.

Ik werk sinds 5 jaar werk ik als coach vanuit IBASS met (jong) volwassenen en zal het komende jaar regelmatig aanwezig zijn bij de avonden in het autismecafé. Ik kijk hier erg naar uit, omdat ik het een mooi en belangrijk initiatief vind en iedereen een plek gun zoals deze.

 

 

Hoi allemaal, Ik ben Denise van Wassenberg, 54 jaar en kom uit Voorthuizen. Zo’n 20 jaar van mijn leven zet ik me actief in om (jong)volwassen met autisme/adhd te begeleiden. Sinds 3 jaar doe ik dat ook voor Ibass. Een chille ontmoetingsplek zoals het auticafé, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, vind ik fantastisch. In de loop van het seizoen zal ik wat vaker aanwezig zijn. Mogelijk kennen jullie me al omdat ik in de afgelopen jaren een paar keer op een avond aanwezig ben geweest in het auticafé.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!😀.