Ervaringen van cliënten

Een vader van een cliënt: IBASS zorgt niet alleen voor reguliere begeleiding door het maken van een planning en structuur, maar heeft ook inzicht en expertise om te achterhalen waar het bij de cliënt op vastloopt om die planning te kunnen maken.

Een cliënt: Ik zou mijn eindexamen waarschijnlijk nooit gehaald hebben zonder de steun van Paulien, mijn IBASS coach.

Een cliënt: De steun van de gesprekken en de hulp met het plannen die hebben me ontzettend geholpen.

Een cliënt: Ik heb veel profijt gehad van stichting IBASS. Over een periode van 7 jaar heb ik begeleiding gehad met rekeningen, allerlei regeldingen die ik zelf niet had kunnen of willen doen, en zonder mijn coach had ik het niet kunnen doen, en was mijn leven een stuk rommeliger geweest. Ik heb ook begeleiding gehad bij de scheiding, gedeeld ouderschap en verhuizing. IBASS en met name mijn coach hebben ervoor gezorgd dat ik een ouder kan zijn voor mijn dochter zonder dat mijn autisme in de weg staat. Ook heeft mijn coach gezorgd dat ik weer vrijwilligerswerk doe, met veel autisme plezier, met een goede invulling van mijn tijd, met contacten en sociaal positief gedrag.

Een cliënt: Het maakt niet uit wat het probleem is. Ik kan overal hulp bij krijgen voor mijn gevoel.

Een cliënt: Wat ze bij IBASS heel goed doen, is kijken hoe je bent als persoon en daarbij aansluiten. Mijn coach luistert ook gewoon goed naar mij. Het is absoluut zo dat als ik zeg: “Laten we het nu even hierover hebben of zullen wij dit puntje even laten rusten?” dan is dat ook prima.