HKZ Zorg en Welzijn

De ambulante begeleiding die wij bieden is zo goed dat wij met trots kunnen melden dat de onafhankelijke externe auditor op 20 en 21 september, na intensief onderzoek, heeft geconcludeerd dat Stichting IBASS ruimschoots voldoet aan alle eisen die gesteld worden door het HKZ Keurmerk voor Zorg en Welzijn. We kregen zelfs een compliment!. Dit keurmerk geeft aan dat we bij IBASS de cliënt centraal stellen en voortdurend werken aan het verbeteren van onze zorgverlening. Meer informatie over het keurmerk vindt u op www.hkz.nl.

Sinds 2018 hadden we al het keurmerk HKZ Kleine Organisaties, maar inmiddels zijn we als organisatie te groot voor dat keurmerk. In 2020 groeiden we door naar HKZ Zorg en Welzijn.

Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze begeleiding op een hoog peil te houden. Daarom hanteren wij een kwaliteitssysteem dat ons helpt om zowel de begeleiding als de interne processen voortdurend te verbeteren. Op die manier kunnen wij een betrouwbare partner zijn voor cliënten en andere belanghebbenden.

Het keurmerk is van toepassing op alle diensten die wij bieden, met uitzondering van de begeleiding van de auticafé’s in Wageningen en Ede. Deze activiteiten vallen buiten de scope van het HKZ-onderzoek.