Over ons

IBASS is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis en hun omgeving. Sinds onze oprichting in januari 2010 zijn wij gegroeid, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De coaches die voor IBASS werken, hebben minimaal een HBO+ opleiding en minimaal vijf jaar ervaring in het samenwerken met mensen met Autisme.

Wij bieden begeleiding en coaching aan mensen met een hulpvraag op alle levensgebieden en in alle levensfasen. Het bereiken van maximale zelfstandigheid van een cliënt staat bij IBASS altijd voorop.

Om een cliënt zo breed mogelijk te kunnen begeleiden, houden wij ons bezig met alle facetten van het leven. Wij richten ons onder andere op de thuissituatie van de cliënt, de omgeving, de relatie en de opvoeding van de kinderen.

Wat ons echter uniek maakt, is dat wij ook de mogelijkheden bieden om te ondersteunen in de werksituatie. Wij kunnen een cliënt helpen in zijn/haar zoektocht naar passend werk, maar wij kunnen ook begeleiding bieden in de werksituatie zelf. U kunt bij IBASS ook terecht voor diagnostiek. Hiervoor werken wij samen met GZ-psychologen en psychiaters. Door onze goede samenwerking kunnen wij de procedure in veel gevallen versnellen.

Wij streven ernaar de communicatielijnen zo kort mogelijk te houden en snel interventie te bieden. Op deze manier verhogen wij de kwaliteit voor u en houden we de kosten zo laag mogelijk. Wij zullen altijd ons uiterste best doen u snel en goed te helpen. Hiervoor kijken wij samen met u hoe wij optimale begeleiding kunnen bieden bij uw specifieke behoeften in uw unieke situatie.

Wij proberen de aspecten Zorg, Werk en Training zo optimaal mogelijk te integreren in de coaching.