Aanmeldpagina

Als je je bij ons wilt aanmelden dan doorlopen we de onderstaande procedure met je. Het ingaan van deze procedure is geheel vrijblijvend en ook nadat je hebt besloten dat je begeleiding wilt bij IBASS, kun je te allen tijde de begeleiding stopzetten.

De aanmeldprocedure in het kort: (een langere uitleg staat hier)

 1. Vul ons aanmeldformulier in. Je vindt het formulier onderaan deze pagina.
 2. Zodra we je aanmelding verwerkt hebben zal onze aanmeldfunctionaris contact met je opnemen om een telefonische intake te plannen.
 3. Tijdens het telefonische kennismakingsgesprek stellen we je enkele vragen ter verduidelijking van je begeleidingsbehoefte, om te kunnen inschatten of begeleiding door IBASS passend is. Ook heb je tijdens dit gesprek ruimte om zelf vragen te stellen over de begeleiding en de procedure die we volgen.
 4. De kosten voor begeleiding van IBASS kunnen worden vergoed door de gemeente waar je staat ingeschreven, maar het kan ook zijn dat bijvoorbeeld je werkgever of jij zelf betaalt.
 5. Zodra de financiering duidelijk is zoeken we op basis van jouw voorkeur een coach die passend en beschikbaar is. Deze coach zal met jou een startgesprek plannen.
 6. Tijdens het startgesprek krijg jij de kans om je begeleidingsvraag toe te lichten. Tevens vul je samen met de coach een startgesprek formulier in en een toestemmingsformulier voor gegevensverwerking. Aan het einde van dit gesprek bespreken jij en de coach of jullie beiden de samenwerking zien zitten.
 7. Indien tijdens de begeleiding dingen gebeuren die wat jou betreft het proces verstoren, dan vragen we je dat in eerste instantie te bespreken met je coach. Mocht dit geen verbetering brengen of mocht het bespreken van de kwestie met je coach niet kunnen, dan kun je je zorg aangeven bij het secretariaat of contact zoeken met onze Vertrouwenspersoon.

Wil je een bestand op een veilige manier naar ons sturen, bijvoorbeeld met medische gegevens, ga dan naar de speciale pagina daarvoor: bestand veilig sturen.

  AANMELDFORMULIER

  Wij hebben je contactinformatie nodig om contact met je op te kunnen nemen. Vul je deze informatie niet in, dan kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen.

  De aanmeldfunctionaris neemt binnen 5 werkdagen contact op om enkele vervolgvragen te stellen en om aan te geven wat we verwachten voor je te kunnen betekenen. In sommige periodes kan het zijn dat het langer duurt voor je wordt teruggebeld, bijvoorbeeld rond vakantieperioden en feestdagen.

  We proberen je altijd eerst telefonisch te bereiken. Lukt dat niet, dan mailen we je om een belafspraak te plannen. Geef je er de voorkeur aan dat we eerst een belafspraak maken per mail, SMS of WhatsApp, geef dit dan hieronder aan.

  Gegevens van degene die begeleiding nodig heeft:  De aanmelding wordt gedaan door:
  cliënt zelfouder of verzorgerconsulent van gemeenteverwijzer

  Indien iemand anders dan de cliënt de aanmelding doet graag het volgende invullen:


  Voorkeur voor het opnemen van contact (meerdere vakjes aankruisen mag):

  Aanleiding voor de aanmelding

  Wij hebben onderstaande gegevens nodig om je op de juiste manier verder te kunnen helpen bij de intakeprocedure.
  Indien je één of meerdere diagnoses hebt, welke is/zijn dat?

  Overig, nl

  Ontvang je andere hulp of heb je die in het verleden ontvangen? (verplicht invullen)

  Toelichting andere hulp

  Waar is hulp bij nodig? (meerdere vakjes aankruisen mag):
  Dagelijks leven
  (huishoudelijke taken, zelfstandig wonen, je eigen administratie doen, etc.)
  Opleiding/werk
  (zelfstandig studeren of werken, overzicht krijgen over je eigen taken, beginnen met moeilijke taken, etc.)
  Opvoeding/gezin
  (hulp bij het opvoeden, het gezin goed laten functioneren, etc.)
  Psychisch functioneren
  (leren om minder te piekeren, meer inzicht te krijgen in hoe jij in elkaar zit, etc.)
  Sociale contacten
  (hoe ontmoet je nieuwe mensen, hoe zorg je dat de contacten die je met anderen hebt niet verwateren, hoe ga je om met lastige sociale situaties, etc.)
  Zorgvraagverheldering
  (onderzoeken welke dingen voor jou lastig zijn, waar dat door veroorzaakt wordt, en welke begeleiding voor jou passend is.)
  Graag een toelichting op de hulpvraag (verplicht):

  Informatie over jouw situatie

  Wij hebben onderstaande gegevens nodig om je op de juiste manier verder te kunnen helpen bij de intakeprocedure.

  Hoe woon je?
  ZelfstandigBegeleid wonenBij mijn ouders
  Overig, nl

  Heb je een daginvulling?

  Overig, nl

  Beschikbaarheid: op welke dagen of dagdelen kun jij afspraken maken met een coach? (dit helpt ons in het vinden van de juiste coach)
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Weekend
  Toelichting beschikbaarheid

  Financiering

  Wij hebben onderstaande gegevens nodig voor de formele verwerking van je aanmelding.

  Wijze van financiering van de begeleiding:

  Overig, nl

  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  Ik ga akkoord * Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van mijn aanmelding bij Stichting IBASS. Deze gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden en kunnen te allen tijde op mijn verzoek weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van je gegevens, zie onze privacyverklaring elders op de site.

  Vul deze code hieronder in: captcha