Onze werkwijze – oud

Als u, of iemand in uw omgeving, contact met IBASS heeft opgenomen, maakt IBASS een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt plaats op een locatie die u zelf prettig vindt. U kunt tijdens het gesprek aangeven bij welke aspecten van het leven u begeleiding nodig heeft en de coach van IBASS zal uitleggen welke mogelijkheden wij bieden.

Als dit eerste gesprek van beide kanten naar wens verlopen is, kan IBASS de begeleiding starten. Er wordt dan in overleg met u of uw omgeving een begeleidingsplan opgesteld. Bij IBASS wordt nauwkeurig gekeken welke coach het beste bij u en uw specifieke hulpvraag past.

Tijdens de begeleiding zal het begeleidingsplan regelmatig met u worden geëvalueerd en waar nodig aangepast. Onze wijze van begeleiden zal altijd toegespitst worden op uw unieke situatie.

Als het contact tussen u en de coach naar wens verloopt, streven wij ernaar dat deze coach u langdurig begeleidt. Wij doen ons uiterste best niet tussentijds te wisselen van coach, zodat u een vertrouwensband op kunt bouwen. Als de begeleiding niet naar wens verloopt, kunt u dit aangeven en proberen wij uiteraard een oplossing te vinden.

Wij hebben niet alleen de mogelijkheden u te begeleiden in uw persoonlijke situatie, maar ook is begeleiding van uw omgeving mogelijk; binnen uw werksituatie, bij uw financiën, binnen uw gezin, in uw woonsituatie etc. Wij zullen tijdens de contacten kijken wat er nodig is en zo mogelijk het begeleidingsplan direct aanpassen als uw situatie is gewijzigd.

Onze begeleiding kan vergoed worden uit een Persoons Gebonden Budget. Ook hebben wij mogelijkheden om u te begeleiden vanuit Zorg In Natura. Bij coaching naar werk is vergoeding via het UWV of uw werkgever mogelijk.